Lotte (2-4 pers)

Algemeen:
De woning is begin 2018 grotendeels nieuw gebouwd. De woning is gelijkvloers en alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Huisdieren zijn in overleg welkom.

Woonkamer:
De woonkamer beschikt over een moderne breedbeeldtelevisie, waar u vanuit de comfortabele 2 zits slaapbank van kunt genieten. Vanaf de bank heeft u uitzicht op uw zonnige terras. De bank kan eenvoudig in een bed van 1,4 x 2,0 meter worden veranderd. In de eethoek staat een eettafel met drie stevige rotan stoelen.

Keuken:
De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast (met vriesvak), magnetron en een 4 pits keramische kookplaat. Uiteraard ontbreken een koffiezetter en waterkoker niet. Er is voldoende kastruimte in de keuken.

Badkamer:
In de badkamer vindt u de douchecabine, de wastafel met grote onderkast en het toilet.

Slaapkamer:
In de slaapkamer staan 2 één persoons hotelboxspringbedden met twee stevige matrassen. Verder vindt u hier een kledingkast met voldoende bergruimte.

Terras:
Voor uw appartement is een ruim terras (ca. 4 x 4 meter) met vier comfortabele tuinstoelen en tafel. Het terras ligt beschut en biedt in de zomer tot in de avond zon.

Internet:
In de studio en op het terras kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet (Wifi).